Ugyannyira szeretem a kocsim karbantartását, mint az állatokat

A külvárosban nőttem fel. Bár a település még Győrhöz tartozott, az egész életérzés falusi volt. Volt egy kis kertes házunk, ahol kutyát tartottunk. A szomszédban tyúkok, pár utcányival arrébb pedig búzamezők és erdők. Ezért azt tudom mondani, hogy viszonylag természet közeli életmódot éltem gyerekként. A délutánjainkból sosem maradhatott ki a közelben lévő tó, ahol megismerhettem a kis gyíkokat, siklókat, akik a fűben kúsztak mellettem.

Nagyon sajnáltam is, mikor beköltöztünk a város szívébe. Kárpótlásul kaptam egy új kutyát, így már kettővel tudtam szórakozni. Éjszakánként ráadásul sünöket is lehetett találni a kertünkben. Bár ez inkább gond volt, mint pozitívum. Mivel a kóbor sünik aktiválták a kutyáinkban a vadászösztönt. Ezért, mikor éjszakánként meghallottuk az ugatást, már tudtuk, hogy rohannunk kell, hogy megmentsük a kis állatok életét.

Most, hogy elköltöztem otthonról és a fővárosban élek, már nem vagyok annyira állatokkal körülvéve. Sajnos nincs még pénzem arra, hogy a lakásomban tartsak valami kis állatot, de remélem egy nap lehetőségem lesz erre. Most a keresetem nagy részét arra költöm, hogy fenntartsam az autómat. Akik rendelkeznek hasonló négykerekű járművekkel, azok tudják, hogy ez micsoda szenvedés tud lenni. Különösen, ha az ember nem ismer egy jó szervizt a közelében. Szerencsére nekem már ilyen gondom nincsen, mert rátaláltam a www.metaautoszerviz.hu oldalára.

Elsőre az ember szkeptikus lehet egy olyan hellyel kapcsolatban, amit az interneten talált. Hiszen bármit megígérhetnek nekünk. Ezért is volt nekem fontos, hogy pár szempontnak megfeleljen a www.metaautoszerviz.hu oldala. Elsősorban azzal szoktam kiszűrni a minőségi szolgáltatást, hogy miképp van kialakítva az oldal. Abban az esetben, ha látszik a helyen, hogy igénytelenül van kialakítva, akkor nem érdemes tőlük a továbbiakban sem jobbat várni. A www.metaautoszerviz.hu oldala azonban kiváló eredménnyel vizsgázott ebből a szempontból. A színek és a kialakítás is mind azt kommunikálják az ügyfél felé, hogy modern és megbízható lesz a szolgáltatásuk. Meg egyébként is, szívesebben olvasgatja a tájékoztatókat az ember egy igényes oldalon.

Egy fontos dolgot még nem mondtam el erről a műhelyről. Budapesten található, a 19. kerületben. Ez gondot okozhat a Magyarország külső területein élő embereknek, de akiknek nincs túl messze Budapest, azoknak bátran ajánlom, hogy ide adják be az autójukat. Megéri a megtett út. Miért is? Már az oldalon olvasható tájékoztatókból is lejöhet, hogy a www.metaautoszerviz.hu elsődleges célja az, hogy informáljon minket arról, hogy miként tudják megoldani az autónk adott problémáját. Ez nem csak a megbeszélés részre igaz. A szerviz teljes folyamata alatt kapcsolatban maradnak velünk és minden egyes feljövő kérdésben kikérik a véleményünket. Így nem kell amiatt aggódnunk, hogy végül váratlan költségekkel fognak terhelni minket.

Azóta már többször igénybe vettem a szolgáltatásukat. De még mindig emlékszem, hogy micsoda nagy megkönnyebbülés volt, mikor először felkerestem őket és szinte azonnal felvették a telefont. A kommunikációra tényleg nem lehet panaszom. Betartották az ígéreteiket és végig részletesen tájékoztattak arról, hogy éppen hol tartanak a szerelés menetében. Ez a fajta emberközeliség és megbízhatóság kiemeli számomra a www.metaautoszerviz.hu által nyújtott szolgáltatást. Ráadásul, ha már visszatérő vendégek vagyunk, nem kell az oldalon bonyolult menüpontokat navigálnunk, ha meg akarjuk találni mondjuk a telefonszámukat. Ez az elérhetőség már a kezdőlapon fel van tüntetve. Úgy gondolom, hogy ez is tökéletesen jellemzi a www.metaautoszerviz.hu szolgáltatását.