Motoros kirándulás a kutyámmal

Lassan egy éves lesz német juhászkutyám, Dió, akivel rengeteget kirándulunk a közeli erdőben. Azonban a kis tanösvény, amit szinte minden nap bejárunk, már egyre kevésbé köti le őt, és az az igazság, hogy egy kicsit én is unom már. Szívesen járnék be Dióval más erdőket is, neki is jót tenne, hogy új illatokat, új környezetet ismerhetne meg.

Autóm nincsen, és különösebben nem is vágyom rá, de szeretnék a kutyámmal kirándulni a környéken. Kellene egy jármű, amiben elférünk mindketten, de azért mégsem egy autó. Kompakt, nem fogyaszt sokat és nem túl drága.
Beugrott, hogy egyszer láttam egy filmben, amint valaki oldalkocsis motorral vitte mindenhová magával a kutyáját. „Milyen jó ötlet!”, dicsértem meg magam, aztán keresgélni kezdtem a neten a motorozással kapcsolatos információk után, így találtam rá a https://motorjogositvany.com/kategoria oldalra.

Megnéztem, hogy milyen feltételek kellenek egy motoros jogsihoz, majd néhány kattintással már egy motoros iskola honlapján találtam magam. Beiratkoztam, és alig vártam az első alkalmat.
A https://motorjogositvany.com/kategoria oldalon találtam kedvezményre jogosító kuponokat is, amivel olcsóbban vehettem meg a bukósisakomat és a motoros kesztyűt. (Kár, hogy Diónak nem találtam valami kutyás motoros holmit. Mondjuk, egy olyan motoros szemüveget.)

A tesómnak is nagyon megtetszett az ötlet, hogy így járunk Dióval kirándulni, így aztán neki is megmutattam a https://motorjogositvany.com/kategoria oldalt. Ő egyelőre csak robogóra szeretne jogsit, hogy azzal járjon be az egyetemre, de biztos vagyok benne, hogy hamar a motorozás szerelmese lesz.