Kutyasétáltatáskor jutott eszembe, hogy talpmasszázsra van szükségem

talpmasszázs

Totyi sétáltatása közben jutottam arra a felismerésre, hogy talpmasszázsra lenne szükségem, hiszen a munkám során nagyon sokat kell állni, ami megterheli a lábamat.

Az egyik barátom rendszeresen jár egy szalonba masszíroztatni, tőle kérdeztem meg, hogy melyiket ajánlja. Ő küldte el nekem a ezt a masszázs oldalt, ahol talpmasszázsra is lehet időpontot foglalni. De nem csak az időpontfoglalás miatt volt érdekes számomra ez az oldal. Sok mindent megtudhattam a talpmasszázzsal kapcsolatban.

Részletesen leírták, hogy pontosan hogyan történik a talpmasszázs. Mit csinál egy masszőr a talpmasszázás során, és pontosan milyen előnyei is vannak a talpmasszázsnak. Ahogy olvastam az oldalon lévő sorokat, egyre jobban megbizonyosodtam arról, hogy valóban erre van szükségem.

Az pedig nagyon pozitív volt számomra, hogy egy 60 perces talpmasszázsban nem csak a talp masszírozása van benne, ugyanis ebből 50 perc az, amikor célirányosan a talp és a láb környéki rész van fókuszban a masszírozás során, és van egy 10 perces idősáv is, amikor a fejet, a nyakat és a vállat mozgatják át, így a talpmasszázs sokkal több annál, mint ahogy én azt gondoltam. Nagy örömömre már másnapra lehetett időpontot foglalni, így holnap már én is megismerkedhetek ezzel a szuper szalonnal és a szuper munkatársaival, akiknek köszönhetően átélhetem én is a talpmasszázs minden előnyét. Már nagyon várom.