A nem is annyira merész terv

Belegondoltatok már abba, mennyi állatkert, vadaspark, vagy más, állatokkal fogalkozó park is van Magyarországon? Bizony, nem kevés! Erre a felfedezésre döbbent rá a mi családunk is, amikor a szabadidős terveinken gondolkoztunk nemrég.
5 éves kislányom, Panka dobta fel az ötletet: Apa, miért nem megyünk el nyáron a világ összes állatkertjébe? – kérdezte a tőle megszokott végtelen nagy hittel és naivitással. Mondtam neki, hogy az egy kicsit nagy falat lenne nekünk, viszont az országunkon belül akár meg is tehetnénk ezt. Budapest, Veszprém, Nyíregyháza, Miskolc, Pécs, Szeged, Kecskemét, Győr… rengeteg helyre tudnánk menni!
Erre az elképzelésre Ádi, a 8 éves kisfiam szeme is elkerekedett, nem beszélve az édesanyjáról, az én feleségemről, Biankáról sem. Minél inkább belegondoltunk azonban, annál inkább tűnt megvalósíthatónak a terv. Egy valami hibádzott csupán: egy autópálya matrica, ami minden bizonnyal szükséges lesz a nagy utazáshoz.
Ez azonban manapság már egyáltalán nem bonyolult ügy: a https://www.autopalyamatrica.hu/ oldalon minden információ megtalálható, sőt, pillanatok alatt meg is rendelhető a hőn áhított matrica. Olyan egyszerű, hogy megengedtem Ádinak, hogy ő csinálja, én csak ott ültem mellette felügyelőnek… 🙂 De szerencsére még így sem volt rám szükség, annyira könnyű volt.
Nektek is mondom tehát, kedves olvasók (mert elképzelhető, hogy eddig erről nem volt tudomásotok), hogy a https://www.autopalyamatrica.hu/ webes honlapon sokkal egyszerűbben lehet intézni minden autópálya matricával kapcsolatos ügyet, mintha nem online tennétek azt. Ha valaki már tudta, annak elnézést, de mivel én is csak a napokban jöttem rá erre a felfedezésre, gondoltam, lehet, hogy nem voltam eddig sem egyedül a tudatlanságommal…
Így állunk most tehát, és boldogan készülődünk a családommal életünk legizgalmasabb, legtöbb élménnyel teli nyarára. Jöhet nekünk párduc, oroszlán, gorilla, mi mindegyiket nagyon szívesen fogjuk majd megnézni!