A háziállataink is élénken érdeklődnek a férjem motorja iránt

Rólam aztán biztosan el lehet mondani, hogy az állatok iránti szeretet, őrület az gyerekkoromban kezdődött. Egyszerűen meg voltam őrülve minden kutyás filmért, sőt, nagyon sok kutyás dolgom volt otthon – plüssök, törölköző, kulacs, műanyag játék… A cicákat később szerettem meg, kamaszként, de akkor nagyon. Nos ezek után talán nem nagy meglepetés, hogy fiatal felnőttként abban az egyben biztos voltam: ha találok magamnak olyan albérletet, ahol engedélyezik, hogy kis háziállatot tartson az ember – de mondjuk ne csak egy hörcsögöt -, akkor kihozok egy cicát a menhelyről. A szülői házból már értelemszerűen nem szerettem volna kimozdítani sem Brúnót, az öreg vizslát, sem Micit, a cicánkat, így elmentem a legközelebbi menhelyhez, amikor megvolt az új otthonom, és magammal hoztam Murcit, akivel már a kezdetektől nagyon egymásra hangolódtunk. Teltek az évek, és komoly kapcsolatom lett – nem véletlen, hogy egy ugyanolyan nagy állatbaráttal, mint én. Már házasok voltunk, amikor megengedhettük magunknak, hogy elkezdjünk kertes, igazi családi házban gondolkozni, és nagy volt az öröm, amikor rájöttünk, hogy ez egyben azt is jelenti, kibővültek a lehetőségeink a családunk bővítésének szempontjából abban az értelemben is, hogy még több négylábúval oszthatjuk meg az életünket. Jelenleg két cicánál és két kutyusnál tartunk, egyelőre ez szerintem így is marad – a rohanó hétköznapjaink miatt hogy ítéltük meg, hogy ez bőven elég felelősség nekünk. Persze azért igyekszünk nagyon sok szabadidőt tölteni velük, lefoglalni őket, elegendő terepet biztosítani nekik arra, hogy levezessék a fölös energiáikat. Nagyon szeretünk kirándulni is, olyankor csak gondolunk egyet, beülünk az autóba és addig megyünk, amíg azt nem érezzük, hogy gyalog folytatódhat a felfedezés a terepen. Ilyenkor van, hogy a vizsláinkat is elhozzuk magunkkal, és együtt barangolunk a természetben. Na a természet és az állataink (akik minden túlzás nélkül családtagok) közelében lenni számomra maga a tökély, a férjem és én is ilyenkor tudunk töltődni a leginkább a mindennapok fáradalmai után. Szerencsésnek érzem magam!

Van olyan is, hogy csak ketten kelünk útra, ekkor általában a motorral szoktunk elindulni – a férjem nagy motoros. Aki pedig a motorját nagy becsben tartja, annak minden apró és kevésbé apró részlet is fontos: például a motorgumi kérdése, beszerzése, valamint a megfelelő szerviz és/vagy műhely kiválasztása. Szóval akár motorgumi kéne, akár szeretnél a motorhoz és egyéb gépekhez, illetve a gumi szereléséhez igencsak jól értő csapattal találkozni, akkor a motortire.hu szakijai a te embereid. Amikor a férjem motorozni kezdett, még nem éltünk a fővárosban, úgyhogy amikor felköltöztünk, kellett neki egy jó helyszín, ahol ár-érték arányban megéri neki a motorgumi és az egyéb szerelési teendők is. Sokáig nem találta meg az “igazit”, aztán valamelyik cimborája ajánlotta neki a motortire.hu online motorgumi áruházat és vele együtt a Méta utcai szervizt, amihez az adott honlap tartozik.

Nem vagyok nagy internetes guru, szó se róla, de a motortire.hu oldalt olyan egyszerű kezelni, hogy még én is egyből kiigazodtam rajta. Ha valaha is azt mondta volna nekem valaki, hogy majd részben én fogom intézni a férjem motorgumi vásárlásait, nem hittem volna a fülemnek – most pedig lássatok csodát, a rutin szerves részévé vált, hiszen annyira kényelmes és praktikus. A motortire.hu felépítéséről szeretnék a következőkben kicsit mesélni, hogy valamelyest elkalauzoljam az érdeklődőket az autógumi vásárlás lehetőségei közt. Nos, szerintem nem túlzás azt mondani, hogy ha megnyitod a honlapot, akkor már egyből látsz mindent, ami lényeges. A legfelső sávban futnak a hasznos menüpontok, alatta található meg a site egyik legjobb funkciója, a motorgumi kereső, a lap két oldalán pedig a motorok, illetve a motorgumik típusait találhatjuk meg – ezek természetesen mind kattintható linkek -, valamint további hasznos infók, linkek is szerepelnek még ebben a két sávban. Ami biztos: rengeteg motorgumi van, és számtalan márkával találkozhatunk, elsőre talán sok is lehet – de a kereső nagyon jól funkcionál, és nagyban megkönnyíti a szortírozást, válogatást. Ha pedig már konkrét elképzeléssel látogatunk el a weboldalra, és az adott márkától semmi nem tántoríthat el, akkor az imént említett kategóriák közül érdemes az adott brandet kikeresni – nem lesz nehéz, hiszen ABC szerint haladhatunk a sorban a nevek között -, és így érünk el a lehető leghamarabb a kinézett termékekhez. Ráadásul általában valami akcióval is előrukkolnak a vásárlóknak, úgyhogy néha érdemes csak úgy figyelni az oldalt, hátha épp valami kihagyhatatlan ajánlat érhető el náluk – mi legalábbis így szoktunk csinálni. A youtube csatornán található videóikat és az időpont foglalására alkalmas felületet még kiemelném a weboldalról, szerintem mindkettőnek nagy hasznát tudja venni az ember, ráadásul az időpont kiválasztásánál látható, hogy nem csak motorral, hanem személy- és teherautóval kapcsolatos műveletekkel is megbízhatjuk őket. Az oldalon ráadásul még híreket is olvashatunk, így aki nem csak vásárolni szeretne, hanem el is merülne kicsit a hobbijával kapcsolatos témákban, annak előszeretettel tudjuk ajánlani ezeket az írásokat. És persze nem csak írásokat, hanem mindent ezen az oldalon. A rendelésekkel kapcsolatos részletekről az ennek dedikált menüpontban lehet olvasni, de biztosítanék mindenkit afelől, hogy számtalanszor rendeltünk már a weboldalról, és minden alkalommal rendben találtunk mindent. A megrendelés a weboldalon – ahogyan már említettem – nagyon egyszerű, de ami plusz pont, hogy utána a szállításra sem kell sokat várni, mindig épségben és hamar érkeznek meg a megrendelt motorgumik. Teljesen meg vagyunk elégedve!

motorgumi

A motorosok pedig tartsanak össze, nem igaz? Ezért sem titkolja a férjem a jó tapasztalatait, sőt, ő javasolta, hogy osszam meg bátran veletek, hátha valakinek jól fog jönni ez a kis infó, hogy milyen profi szerviz lapul Budapesten. Ő mindig maximális elégedettséggel távozott tőlük, és ahogy azt hiszem, az eddigiekből már lejött, a weboldalt is maximálisan ajánlani tudja. Könnyen és gyorsan szerezheted be azt, amire szükséged van, ráadásul nagyon jó árakkal találkozhatsz náluk. Ha pedig a folyamat közben bármikor kérdésed akadna, nem maradsz egyedül: akár motorgumi ügyében, akár bármi mással fordulj bátran a Taylor Kft.-hez. Sőt, akkor is a lehető legjobb helyen vagy, ha autószervizre van szükséged! Úgyhogy mondhatni akár rájuk azt is, hogy “többfunkciósak”, a gépeidet bátran bízhatod rájuk! Ha pedig már érik egy motorgumi abroncs csere, nos, azt mondom, ne halogasd sokáig, vagy ha lehet, akkor egyáltalán ne, mert náluk a legjobb minőségű termékeket kapod, és a lehető legaprólékosabban végzik a munkájukat! De ha csak házhoz rendelnél, az is teljesen rendben van – dőlj hátra, és élvezd annak a kényelmét, hogy az új motorgumidat az ajtódig szállítja a futárszolgálat!