Az állatok ugyan nem verődnek kft-be, a gazdáik viszont igen!

Nem igazán terveztük a dolgot, de mikor az egyik unokahúgom előállt a kéréssel, hogy legyünk csendestársak a tervezett kozmetikai cégébe, nem volt szívünk nemet mondani. Tudtuk, hogy szorgalmas, és elkötelezett lány, van gazdasági érzéke is és sokat tanult mind az egyetemi évei alatt, mind a munkái során, hogy hogyan lehet sikeresen céget vezetni. És természetesen nem lesz teljesen egyedül. Mi szívesen támogatjuk és a szülei is tudnak jó tanáccsal szolgálni neki, ha netalán rászorulna.

Tegyük hozzá kft alapítás 2021 idején nem épp a legegyszerűbb dolog, de a technológia ebben is nagy segítség. Lizett már előre kiválasztotta a céget, aminek a szolgáltatásait igénybe szeretné venni majd a cégalapításhoz, de azért elküldte nekünk is, hogy megnézzük tényleg minden rendben van-e vele, illetve nekünk is megfelel-e. Na, nem mintha nagyon bele akartunk volna szólni a dolgaiba, de jól esett, hogy konzultáltak minket is. Persze a szőrgombócokat se lehetett kihagyni a mókából. Olyan vicces volt, hogy Gabival leültünk a gép elé, és hirtelen mind a három macska ott volt körülöttünk, pedig általában nem olyan bújósak, nagy szomorúságomra. Na, de miután együtt volt a család bele is néztünk az oldalba. Egyrészt kitűnő oklevelekkel rendelkeznek, ami biztosítja a megbízhatóságukat, és az oldalak alján összeszedték a gyakori kérdéseket is, hogy így is könnyítsék az ügyfelek tájékoztatását.

A fő profiljuk a cégalapítás és a székhelyfoglalás, ahogy néztük, hiszen ez a kettő is van egybekötve egy nagyon kedvezményes csomagban. Ki ne szeretne majdnem 20 ezer forintot spórolni egy ilyen beruházásnál. Persze biztos van azaz ember, de mi annak a hívei vagyunk, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni. Így ha igénybe lenne véve az alapítás mellett a székhelyfoglalás, majdnem (ha úgy vesszük) a teljes ár egyharmadát megspórolhatnánk, közel sem lenne olyan drága a kft alapítás 2021-hez képest.

Gyorsan fel is hívtuk Lizettet, hogy pontosan hogyan szeretne ezzel manőverezni, és azt mondta, neki is tetszik az ötlet, de egy telefont majd még biztos megejt az ügyfél-szolgálatnak, mert vannak pontok, ahol nem tiszta minden. Mi rá hagytuk, igazából nem sok olyan részletet találtunk, ami nem lenne világos. A kérdésre pedig, hogy hol lenne a székhely egyértelműen Pest volt a válasz.

Miután Lizett is minden kérdésére választ kapott, egyértelmű volt, hogy nem kell más céget keresnünk a saját cége megalapításához. Mi nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal, és csak ajánlani tudjuk őket. Ha 2021-ben szeretnétek kft.-t alapítani, keressétek őket bátran.