Már megint a vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles volt a megoldás a problémámra…

Fejben valahogy mindig oda jutok, hogy a legnagyobb állat mégis csak az ember. Hiszen ki az a hülye, aki ahelyett, hogy kihívna egy szakembert, nekiáll otthon bütykölni maga, kockáztatva ezzel azt, hogy valami olyan hibát vét, amivel balesetveszélybe sodorja önmagát és másokat is. Tudnék példát mondani a jó (annyira nem is jó) szomszédságomból. Miután majdnem kifüstölték az egész környéket, jelzésértékűen nekik is ott hagytam a kedvenc szerelőcsapatom címét, a vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalt. Csak mert a kiskutyájukat nagyon-nagyon féltem…

Nálunk bármi proléma adódik, mindig a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát hívjuk ki, mert villámgyorsan házhoz jönnek és megoldják a problémát. Teljesen mindegy, hogy milyen témáról van szó, mert tényleg a víz, a gáz és a fűtés területén is teljesen képben vannak. Sőt, mint azt megtudhatjátok a honlapjukról, ha duguláselhárításról van szó, akkor is a segítségünkre lehetnek.

Oldottak már meg nálunk gáztűzhely katasztrófát és mentették meg vele a 4 fogásos menüsort, amivel a vendégeknek készültem. Tényleg semmi nem kellett hozzá, csak egy telefon és máris kinn voltak, nagyjából fél órán belül. A honlapjuk szerint akár egy óra alatt házhoz is érhetnek, nyilván ez az éppen aktuális szabad kapacitástól is függ. De gondolom ez inkább arra vonatkozik, hogy amilyen gyorsan csak tudnak, jönnek és elhárítják a káoszt.

De volt már olyan is, hogy nem a gázkészülék szerelés volt az aktuális, hanem a fürdőben adódott egy kis csővezetékes probléma, aminek a megoldása nem tűrt halasztást. Semmi gond nem volt, házhoz jött a kedves kolléga, kicserélte a meghibásodott elemet és minden működött tovább úgy, ahogy kellett neki.

Pest megyében, illetve Budapesten belül bárhová ki lehet őket hívni. Alapvetően nincsen kiszállási díjuk, mindent tartalmaz a munkadíj. Azonban, hogyha valamilyen csodával határos módon mégsem tart igényt a megrendelő a munkára, akkor ki kell fizetni a kiszállást, ami 20 000 forint. Szerintem ez is teljességgel érthető, hiszen senkinek sem éri meg potyára átbumlizni Békásmegyerről Csepelre, sem időben, sem pénzben.

Egyébként a https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles weboldalon nem csak az elérhetőségről találhatunk információkat, hanem magukról a berendezéskről és meghibásodási lehetőségekről is. Tehát ha egy kicsit is szeretnénk képbe kerülni a helyzettel, mire házhoz és a szerelő, akkor erre is van lehetőséget, hogyha átfutjuk az ott leírtakat. Keressétek őket bizalommal telefonon, vagy akár kérjetek a honlapon keresztül visszahívást.