Egyedi póló vagy pulcsi bármilyen jeles alkalomra a lolmarkt.hu-ról

Nagyon szeretem az állatokat, rendszeresen önkénteskedem is egy állatmenhelyen a városunkban. Minden héten elmegyek legalább egyszer megsétáltatni a kutyákat, játszani a cicákkal vagy ételt viszek nekik. A kedvenc állatomnak mégis a lovat tartom, gyerekkorom óta lovagolok és ez a legnagyobb szenvedélyem. Volt szerencsém egy nyaralás alkalmával kipróbálni a lovasíjászatot is, amivel azonnal szerelembe estem. Sajnos nincs lehetőségem rendszeresen űzni ezt a sportot, mert a környékünkön, ahol lakom, nincsenek edzések, eljárni másik megyébe pedig nincs időm, csak havonta egyszer-kétszer. Amikor csak tehetem, visszamegyek a Kassai völgybe, ami jelenleg a világon legjobban felszerelt lovasíjász központ. A lovardánkban van egy ló, akit a sajátomnak tekintek, Orionnak hívják, teljesen össze vagyunk nőve. Versenyekre is járok vele már évek óta.

Nem kérdés, hogy a szülinapjaimra és egyéb alkalmakra kapott ajándékaim között kivétel nélkül mindig szerepel valami a lovak tematikájában. A legutóbbi karácsonyra egy gyönyörű, prémium minőségű lovaglócsizmát kaptam, aminek hatalmas értéke van. Tele vagyok már lovas cuccokkal, de ez egy olyan sportág, amiben mindig van hova fejleszteni a felszerelést és sosem lehet megunni. Nemrég volt a születésnapom, kérdezték, hogy mit szeretnék kapni. Nem szeretem, ha sokat költenek rám, így ha nincs semmi konkrét vágyam, amit nem tudnák magamnak beszerezni, akkor az ajándékozókra bízom, hogy lepjenek meg. A családomnak sikerült is egy olyan ajándékkal előállni, amire nem számítottam. A lolmarkt.hu oldalról rendeltek nekem egy “Őseink bennünk élnek!” feliratú pólót, aminek a mintája egy lovasíjászt ábrázol célzás közben egy lovon. Nagyon tetszik a póló, a mintája emlékeztet erre a gyönyörű sportágra, valamint a szép piros színe energiával tölt fel, ha felveszem edzésre.

egyedi póló

Utánanéztem a lolmarkt.hu-nak és a honlapon megtudtam, hogy az előre gyártott minták mellett egyedi póló rendelésére is van lehetőség a cégnél. Így aki saját cégének, sportcsapatának, zenekarának logóját szeretné rányomtattatni egy vagy több pólóra, itt megteheti, a cég szinte bármit elkészít. Legyen szó legény- vagy leánybúcsúról vagy akár saját készítésű mintákról, ők hamar legyártják az egyedi pólókat szita- vagy transzfernyomással. Ha nincs még kész a minta, a munkatársak segítenek kiválasztani a megfelelő betűtípust és színt. A nyomtatás ára a pólók darabszámától, a minta méretétől, a színek és a nyomatok számától függ, ezek alapján árajánlatot is lehet kérni az oldalon, e-mailben vagy telefonon az ügyfélszolgálattól. Aki egyedi pólót szeretne nyomtatni, bátran ajánlom nekik a céget, mert gyorsan, megbízhatóan és precízen dolgoznak.

Körülnéztem a lolmarkt.hu-n, mert nagyon sok érdekes terméket lehet találni, kész élvezet olvasgatni az ötletes feliratokat és nézegetni a vicces, dekoratív mintákat a pólókon, pulcsikon. Mindegyikből lehet kapni férfi és női változatot is. S-es mérettől XXL-ig kaphatóak, de akinek ennél nagyobb méretre van szüksége, az azt is legyárthatja személyre szabottan. A webshopon a méret kiválasztásában segít a mérettáblázat a “Méretválasztás” menüpontban. Itt átláthatóan le van írva az egyes méretű pólók szélessége és hosszúsága. Az oldalon arra figyelmeztetnek, hogy a férfi pólók egy kicsit bővebbek, a nőiek pedig legalább egy mérettel kisebbek a megszokottnál. Könnyen elvégezhetjük a megfelelő méret leellenőrzését, ha elővesszük a kedvenc pólónkat és lemérjük széltében és hosszában. Így csak össze kell hasonlítani a mérettáblázatba foglaltakkal és mérlegelni, hogy melyik méret állna nekünk a legjobban. A kapucnis macipulcsikhoz is van az oldal alján egy kis segédlet. Ezek jellemzően bőek és uniszex fazonúak.

Ha mégsem sikerült jó méretet választani és ez már csak otthon derül ki, akkor sincs semmi gond, a ruhákat 14 napon belül probléma nélkül ki lehet cserélni. Erre három lehetőség van: személyesen visszavisszük a terméket, futárszolgálatot kérünk meg vagy pedig postai úton küldjük vissza. A “Gyakori kérdések” menüpontot mindenkinek a figyelmébe ajánlom, mert a leggyakrabban felmerülő kérdéseinkre ad válaszokat. Például azt, hogy a megrendelt termékek 1-2 munkanapon belül érkeznek házhoz, amennyiben nem olyan jeles ünnepnapok előtt rendeltük őket, amikor nagyobb a forgalom. Ilyenkor hosszabb szállítási időre kell számítani. A pólók alapanyaga Gildan márkájú jó minőségű pamut vagy pamut-poliészter keverék, ami nagyon tartós és kényelmes viselet. Kifordítva, kímélő módban, max 30-40 fokon kell mosni és közepesen meleg vasalóval szabad csak vasalni. Így a minta évekig is kibírja kopás nélkül. Nagyon fogok vigyázni a lovas pólómra, mert biztos, hogy hosszú évekig szeretném hordani.