Brutál cuki állatos babaholmik egy helyen

 Bababolt, gyermekáru | LORD Shop

Megrögzött állatimádóként mindenhol keresem az állat mintával ellátott dolgokat. Kitti születésével természetesen ez a mánia egyáltalán nem csökkent, hiszen még több lehetőségem nyílt arra, hogy mindent is állatos mintával szerezzek meg.

Így persze egyből kitalálhatjátok, hogy miről is van szó. Igen, mindenféle gyermek holmi esetén is megvan ez az állatmánia, és szinte csak ilyen témájú babacuccokkal tömtem meg a lakást. Így ismertem meg a Bababolt, gyermekáru | LORD Shop webáruházzal, ami egy olyan online baba volt, ahol sokfajta gyermekáru megtalálható a fürdetéstől az etetésen át a ruhaneműkig nagyon széleskörű kínálattal rendelkezik, de találhatók itt testápolók, samponok, popsikrémek, sebtapaszok, és fogápoláshoz is meg lehet vásárolni a fogkrémeket és a fogkeféket, amik kimondottan gyermekek részére készültek. Természetesen nagyon-nagyon sok termék kapható állatmintával, nem rég például a fogkefék között is találtam olyat, ami állat mintájú. Egy olyan fogkefe csomagot vásároltam, amin oroszlán és egy zsiráf szerepel, irtó cukik, ráadásul egy sok darabos csomagról van szó, amivel jó ideig elleszünk.

Arra gondoltam, hogy összeszedem nektek, hogy milyen állat mintájú termékeket találhattok meg itt ebben a webáruházban. Elsőként szeretném még elmondani azt, hogy azért is szeretem ezt az oldalt, mert nagyon gyors a házhoz szállítás, és a termékek tényleg nagyon jó minőségűek. Az egész oldal tele van babáknak készült termékekkel, és mindent gyorsan meg lehet találni, amire szükség lehet egy gyerekes családban.

Bababolt, gyermekáru | LORD Shop – Állat mintájú szuper cuki termékek

Ha a kis lurkó szereti az oroszlánokat, akkor már az előbb is említett Colgate gyerek fogkefét érdemes megkeresnetek. Ezen kívül lehet kapni itatópoharat is, ami több méretben is kapható. Valamint van egy kisfiúknak készült tusfürdő, amin szintén oroszlán minta található. Ez egyébként kímélő formulával készített B5 pro vitaminnal dúsított tusfürdő, ami fürdéshez és hajmosáshoz is jó.

Ha pedig kislányotok van, akkor érdemes a zsiráfokra rákeresni, nagyon cuki, rózsaszín színű, zsiráf mintájú itató poharak közül lehet választani, illetve a 250 millis gyermek tusfürdőt kislányoknak is kapható, nekik zsiráf mintával van ellátva.

Elefánt mintában leginkább poharakkal lehet találkozni. Ez mehet kislányoknak is, kisfiúknak is, hiszen van lila, zöld és kék színű. Van olyan, aminek egy fogantyúja van, és olyan is, aminek kettő.

Átfutottam az előke kínálatot is, és miket találtam? Természetesen lehet kapni állatmintás előkéket is, így az állatimádóknak itt is érdemes nézelődni.

Ami nagyon jópofa szerintem, hogy úszópelenkáknál vízi világot idéző mintájú pelenkák közül lehet választani: kis csillagok, teknősök, halacskák, nagyon cuki az egész.

De hogy ne csak az állatmintájú termékekről és a gyermekholmikról meséljek, hiszen bár bababolt a fő vonal, nem kizárólag babáknak lehet jól bevásárolni. Itt szoktuk megvenni párommal a sampont, balzsamot, golyós deót, kéztisztítót, valamint a tisztítószereket is, mert nagyon jó áron lehet megkapni mindent. Az egyik kedvencem a bútorápoló spray, de kendő is kapható.

Egyébként úgy ismerkedtem meg ezzel az oldallal, hogy a barátnőm kisfián láttam egy állatmintás bodyt, ami nagyon megtetszett, gondolhatjátok, hogy az állatmániám nem hagyott nyugodni ekkor sem, és azonnal tudni akartam, hogy honnan lehet ilyet szerezni. Ekkor mondta a barátnőm, hogy ő az ilyen babaholmikat és otthonra a kozmetikumot is a lordshop oldaláról veszi meg. Ahogy szétnéztem az oldalon már nem kellett sok idő ahhoz, hogy én is nagy rajongója legyek ennek a webáruháznak, hiszen nagyon jó minőségű termékeket árulnak. És miután már többször is rendeltem tőlük. Elmondhatom, hogy nagyon gyors a kiszállítás, a csomagolás mindig rendben van, és mindig pontosan érkezik a termék az értesítés szerint. Szóval nagyon elégedett vagyok a minőséggel és az árral is, az állat mintájú cukiságokról nem beszélve.