Online filmek magyarul és korlátlanul, állatokról és egyebekről

Már kiskorom óta rajongok az állatokért és az állatos filmekért. Tudom, meg emlékszem is rá, hogy ezzel mennyire az agyára tudtam menni a környezetemnek. Különösen a szüleimnek mentem az agyára. Őket nem csak abban érintette a dolog, hogy kénytelenek voltak velem végignézni ezeket a filmeket, hanem olyan szinten is nehéz volt nekik, hogy az ő dolguk volt, hogy beszerezzék ezeket a filmeket. Most már persze sokkal könnyebb dolguk lenne, hiszen online filmek magyarul elérhetőek már állatos mozik kategóriáiban is.

Az internetes videózást természetesen már gimnazistaként is felfedeztem, azonban a mozi.ma oldala, ahol online filmek magyarul is megtalálhatóak, ráadásul igen széles körben, csak néhány hónapja lépett be az életembe egy nagyon kedves barátom javaslatára. Panaszkodtam neki ugyanis, hogy nagyon nehezen találok már új filmeket, olyanokat meg különösen nehéz, amelyeknek a fókuszpontja az állatok körül helyezkedik el.

Ráadásul nem csak új filmeket szerettem volna nézni, hanem régi nagy kedvenceket is. Szerencsére válogatós nem vagyok, mindenféle film érdekel, ami az állatokról szól. Lehet szó akár kitalált állatokról is. Ezen a ponton segített nekem a barátom, ugyanis elmesélte, hogy mikor a Legendás lényeket szerette volna megnézni, ezen az oldalon találta meg.

Néhány szót az oldalról

Itt többféle videómegosztó közül lehet választani, hogy melyiken szeretnénk megnézni a filmet, a választási lehetőségeink tehát nem korlátozottak. Ugyanez igaz a kiválasztandó filmekre. Rengeteg, sőt még annál is több filmet gyűjtött egybe az oldal. Kizártnak tartom, hogy valaki itt ne találna valamilyen művet az eszméletlenül sok film között, amit ő maga is szívesen megnézne.

Annyira sok a lehetőség, hogy még egy nagyobb társaság is találhat közös nevezőt. Én speciel egy ellaposodó házibuliban is bevetettem már. Nagyon sokat segít a részletes kereső funkció abban, hogy eligazodjunk a filmek között. Itt olyan kritériumok alapján válogathatunk, amikkel az érdeklődési körünk szerint szűkíthetjük a találatokat. Sokkal könnyebb így itt keresni, mint bármelyik másik oldalon.

A házibulin például a közös nevező egy ismert színész volt, akit mindnyájan kedveltünk, ezért az ő nevére kerestünk rá és már csak azok közül a filmek közül kellett kiválasztanunk egyet.

Ezt a választást az is segítette, hogy több film esetében is előzetesek vannak feltöltve, így az alapján közelebb kerülünk a film tartalmához és stílusához. Sokszor például egy borító, ami a filmek mellett megjelenik, nem adja át teljesen, hogy milyen lesz maga a mű.

Ha pedig még ennél is többre vágysz, lehetőséged van regisztrálni, amivel elmentheted a kedvenceidet és jelölheted, hogy mit szeretnél a későbbiekben megnézni. Ha állatbarát vagy, ha nem, ha a robotokat szereted, ha a drámákat, mindegy, itt mindent megtalálsz!