Egy kisállatboltnak is szüksége van linképítésre

Már gyerekként is látszott rajtam, hogy különösképpen vonzódom az állatokhoz. No persze nem kell rosszra gondolni, csupán csak szívesen töltöttem az időmet a gondozásukkal, bármilyen állatról is legyen szó.
Szerencsés helyzetben voltam, ugyanis a nagyszüleim igazi falusi emberek voltak, rengeteg disznóval, tyúkkal, kacsával. Sőt, egy időben még tehén is volt a háznál, így mindig akadt mivel foglalkoznom.
Ha épp nem mamáméknál tengődtem, akkor a kertből szedtem össze mindenféle bogarat és csúszómászót.

Persze, ahogy telt az idő, már nem az ilyen háztáji állatokkal foglalkoztam, de az állatok szeretete megmaradt, így ideális választásnak tűnt, hogy ezzel foglalkozzak munka terén is, így hát nyitottam egy kisállat boltot.

Ez igazi “szerelem-vállalkozás” volt számomra, szívem szerint minden percem ott töltöttem volna.
Bár folyamatosan járt az agyam újabb és újabb ötleteken, egy idő után be kellett látnom: ha komolyan akarom csinálni ezt a vállalkozást, akkor nem elegendő az, hogy szájról szájra terjed a hírem, muszáj leszek a marketinggel is komolyabban foglalkozni.

A link, ami a megoldást hozza: https://keresobenelso.hu/linkepites.html

A felismerés remek dolog, ám azzal is szembe kellett néznem, hogy én bizony nem értek a marketinghez. Az kisállatok terén tökéletesen képben vagyok, ám a reklámok teljesen idegennek számítanak nekem.

Szerencsémre kiderült, hogy nem is muszáj nekem képben lenni, elegendő, ha megbízok egy profi marketing céget, és ők intéznek mindent, amit kell.
Az egyik barátom javasolta, hogy a Keresőben Első csapatát bízzam meg ezzel a feladattal, és át is küldött tőlük egy linket: https://keresobenelso.hu/linkepites.html

A barátom mesélte, hogy ő már több, mint egy éve velük dolgozik, és a keresőoptimalizálásnak köszönhetően már folyamatosan érkeznek hozzá az új vásárolók.

Ez nagyon jól hangzott, így elkezdtem jobban beleásni magam a témába. Szerencsére a Keresőben Első weboldalán számos hasznos cikket találtam, melyek segítettek abban, hogy kicsit megismerkedjek a marketing és a keresőoptimalizálás, linképítés mikéntjével.

Itt szereztem tudomást arról is, hogy hogyan műkődik a Google, ugyanis egy-egy keresésre nem random módon dobja fel a weboldalakat.
A kilistázott sorrendet úgy állítja fel, hogy előre kerülnek azok az oldalak, melyeknél a legbiztosabnak tűnik, hogy a keresést végző személy megtalálja ott a választ a problémájára.
A keresőoptimalizálás lényege, hogy olyan módon építsék fel az adott vállalkozás weblapját és a weblapra mutató linkeket, hogy az a lehető leghasznosabbnak tűnjön a Google számára a releváns keresések esetén.

Keresőoptimalizált weboldal = vásárlók végtelen sora

Egy megfelelően felépített és optimalizált weblap, mely a keresőben előkelő helyen szerepel, folyamatosan hozza a cég számára a vásárlókat.

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, a Keresőben Elsőnél lehetőség van rá, hogy tőlük kérjük a weblapunk elkészítését, hiszen a weblap felépítése, kivitelezése egy sarkallatos pont, hogyha vevőszerzésről van szó.
Ezt meglepően rövid, néhány hetes határidővel vállalják, hiszen pontosan tisztában vannak vele, hogy egy vállalkozó folyamatosan versenyt fut az idővel.

A készülő honlapunk szövegeit profi, szakképzett szövegírók készítik, akik pontosan tudják, hogyan kell az átlag ember nyelvén szólni úgy, hogy a kereső számára hasznos és fontos szempontoknak is megfeleljen a szöveg.

A velük való közös munka lényege az, hogy a Google első találati helyére kerüljön a vállalkozásunk weboldala.

A jó helyezés érdekében nem csak magát a website-ot készítik el profin, hanem a linképítés varázslatát is bevetik, mellyel néhány hónap alatt ott viríthat a weblapunk linkje az első helyen, anélkül, hogy fizetett hirdetést kellene feladnunk a Google-ben.

A Google-ben csak egy első hely van

A Keresőben Első csapata pontosan tisztában van vele, hogy a Google keresőmotorja számára nem opció, hogy holtversenyben 2 vagy több weblapot az első helyre tegyen.

Éppen emiatt nem vállalnak el egymással konkurens cégeket, hiszen számukra a legfontosabb, hogy az ügyféllel kötött megállapodást maximálisan véghezvigyék, megvalósítsák az ígéreteiket.

Ettől korrektebben nem lehetne eljárni, hiszen gondoljunk bele: hogyan teljesítenék, amit vállaltak, ha két kisállatbolt marketingjét egyszerre kellene menedzselniük? Ki kerülne az első helyre?

A kérdés természetesen költői, pontosan ennek lehetetlensége miatt csak bizonyos feltételekkel vállalnak el cégeket.

Elmentettem a https://keresobenelso.hu/linkepites.html linket

Miután kicsit képbe kerültem a keresőoptimalizálás fogalmával, rögtön eldöntöttem, hogy nekem erre szükségem van.

A barátomtól kapott https://keresobenelso.hu/linkepites.html linket elmentettem, és jövőhéten meg is keresem a Keresőben Elsőt, hogy az egész világ megismerhesse a számomra oly kedves kisállatboltomat.