Élet a házi kedvencekkel

Azok közé az emberek közé tartozom, akik tartanak az otthonukban háziállatot. A mi háztartásunkban két cica él, mindketten teljes értékű családtagnak számítanak. A cicáink mentett állatok, még kölyökkorukban költöztek hozzánk, korábban sajnos nagyon rossz körülmények között éltek. Először csak a cirmos kislány cicát szerettük volna hozni, de végül annyira tüneményes volt az ott talált fekete kis kandúr is, hogy nem tudtunk neki sem ellenállni, jöttek mindketten. Testvér cicákról van szó, első perctől együtt élnek és azóta együtt is nőttek fel. Amikor vendégek jönnek hozzánk, egyből mindenki a macsekokat keresi, nagyon nagy népszerűségnek örvendenek az ismerőseink körében is.

Mindennap kiengedjük őket az udvarra, szerencsére szép nagy zöld terület övezi a társasházat ahol lakunk, és a macskák ezt ki is használják. Mindennap nagyot sétálnak vagy csak lustán napoznak az udvaron, incselkednek a szomszédokkal, élvezik a hatalmas népszerűséget, ami övezi őket. Szerencsére a szomszédok is nagyon szeretik a két cicust, ki-be engedik őket az udvarra, gyakran hallom a teraszon, ahogy a szomszédok gügyögnek valamelyikükhöz.

Nagyon könnyen megtalálom a hangot azokkal az emberekkel, akik szintén tartanak a háztartásukban állatot. Esténként különösen megnyugtató a két cica dorombolása, sokat nevetünk a bolondos játszadozásaik során, rengeteg örömet hoztak az életünkbe. Sokszor le szoktak minket kísérni a pincébe, vizsgálják a lehordott lomokat, rengeteg szimatolni valót találnak ott. A másik szenvedélyünk a kerékpározás, és az utóbbi időben szeretjük magunkkal vinni a bicikliket távolabbi utazásaink során is. A társasház közös lakóinak a részére is fenntartunk egy közös pincehelyiséget, amit kerékpár tárolónak használunk. A közös képviselővel és a ház lakóival egyeztetve, a férjemmel mi vállaltuk azt a feladatot, hogy a közös helyiséget felszereljük szakszerű kerékpár tárolóval. A férjemmel és a cicák kíséretében lementünk a közös kerékpár tárolóba, és míg a cicák körbeszaglásztak és bolondoztak, mi felmértük a területet, hogy hány bicikli számára tudnánk kényelmesen átrendezni ezt a helyiséget.

Miután fölmentünk a lakásba a férjem behívta az autofelszerelesek.hu weboldalt, és ajánlotta, hogy nézzem át alaposan a kínálatot, mert itt biztosan meg fogjuk találni, azokat kerékpár felszereléseket, amelyekre szükségünk van. Ahogy böngésztem az oldalon, és elmerültem a kerékpár tartozékok világában, egyre inkább olyan érzésem támadt, hogy nem a közös kerékpár tárolóba fogunk bevásárolni, hanem inkább a magunk számára fogunk itt elsősorban bicikli szállítására alkalmas tartozékot találni.

kerékpár tároló

Széles volt a kínálat a tetőre szerelhető kerékpár tartók között. Sok szerkezet raktáron volt, de ha az igényeim a raktárkészlettől eltértek volna, lehetőség volt a rendelt készletből választani némileg hosszabb átfutási idővel. A rendelhető termékeknél a várható érkezés időtartama is fel volt tüntetve. Nagyon tetszett, hogy összeszerelési útmutatókat tartalmazó videókat láttam több termékhez is.

Ezután a hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartókat néztem át. Számomra ez a legszimpatikusabb bicikli szállítási mód. Nem foglalja el a gépkocsi tetejét, ahol én szívesebben látok tetőcsomagtartót, mint egy kerékpárt. Nagyon sok gépkocsi márka közül lehet választani, amelyeknek a hátsó ajtajára fel lehet szerelni a szállítandó kerékpárokat. Biztosan mindenki megtalálja a listában a számára megfelelő autót. Szerepelt a felsorolásban a Kia, Toyota, Mercedes, Peugeot, Seat, Mini, Mazda, hogy néhányat említsek. Rákattintottam a Toyota márkára, és mivel én egy háromajtós kis Yarissal rendelkezem megnéztem, hogy milyen lehetőségek vannak, ha egy ilyen típusú autóval szállítanék kerékpárt.

Örömmel láttam, hogy raktáron található egy kétdarabos emelt sínes kerékpártartó, ami kifejezetten a gépkocsi hátsó ajtajára szerelhető. Látható a rendszám, két biciklit is lehet szállítani egyszerre, és az ára is nagyon kedvező volt. Lecsekkoltam, hogy ugyanez a kerékpártartó a férjem Honda Accordjára is felszerelhető lenne. Az ára hatvanezer forint alatt volt, és ezt nagyon korrekt ajánlatnak tartottam. Megnéztem még egy-két videót, amin megtekinthető volt a kerékpártartó felszerelése, és úgy láttam, hogy ezt férjemmel gond nélkül meg tudnánk oldani.

Ezt követően a pótkerékre szerelhető kerékpártartókat szerettem volna megnézni, de nem volt a készleten egy sem. A kerékpártató belső címszóra kattintva szintén nem volt egy találat sem, ezért rákattintottam vonóhorogra szerelhető kerékpártató kínálatra. Ha lenne vonóhorgos autónk, valószínű, mi is ezt választanánk: nagyon egyszerűnek tűnik a rögzítés, és mindegy, hogy milyen méretű, márkájú autóra szerelik fel a kerékpárt. A kínálat a termékből bőséges volt. Minél több kerékpárt lehetett egyszerre szállítani, úgy ment fel az ára is ennek a szállítási módnak. Természetesen voltak többszázezres csúcsminőséget képviselő márkák is.

Ezután pusztán kíváncsiságból ránéztem lakóautó kínálatra. Itt sajnos képeket nem láttam, de a szöveges leírás tájékoztatott arról. hogy központi raktárról minden szükséges termék beszerezhető.

Végül betettem a virtuális kosaramba egy a csomagtér ajtajára szerelhető kerékpártartó típust, mert egyre inkább meggyőzött az ára, a terhelhetősége, a praktikussága. Ennek segítségével nagyon kényelmesen, sérülésmentesen tudnánk szállítani bicajainkat rövidebb-hosszabb kirándulásokra.

Ezután még egy picit tovább ismerkedtem a autofelszerelesek.hu weboldallal. Kipróbáltam az oldal közepén sárga háttérrel megjelölt szűrés gomb funkcióját. Itt sokat lehetett kombinálni, egyedi igények alapján keresést beállítani. Maga az oldal áttekinthető, könnyen kezelhető, érthetően van felépítve, kifejezetten vásárlóbarát weboldal benyomását keltette. A kék-fehér színű weboldal elegánsnak tűnik, ízléses a dizájn, nincs túlcifrázva. A kerékpártató fő témakör alatt egyértelműen ki vannak emelve az altémák, amelyekre egyenként rá lehet kattintani, hogy tovább részletezzük a vásárolni kívánt portékát. Az autofelszerelesek.hu oldalon tájékozódva döbbentem rá, hogy milyen sokféle módon lehet rögzíteni és szállítani kerékpárt.

Lehetőség van feliratkozni a hírlevélre, és az aktuális témákban írásban tájékoztatót küldenek. Lehetőség van az oldallal tovább ismerkedni úgy, ha az akciós fülre kattintunk. Ha a gyakran ismételt kérdésék fülre kattintunk, még részletesebben megismerkedhetünk az autofelszerelesek.hu weboldallal, és a bizalmunk tovább erősödhet a webáruház felé. Ha rajtuk keresztül vásárolunk, a magyar garanciát a segítségükkel lehetőségünk van érvényesíteni szükség esetén, és ez egy újabb plusz pont a autofelszerelesek.hu felé. Mint ahogy az is, hogy az ott dolgozó kollégák nemcsak értékesítik a termékeket, hanem használják is, így saját tapasztalatról is be tudnak számolni.

A forgalmazott kerékpártartó márkák közül találkozhatunk a jó minőség hírében álló Amos márkával is. Az Aguri márkából ha raktárból nem is de rendelésre tudnak vállalni tetőre szerelhető kerékpártartó beszerzést. A népszerű Thule termékből nagyon bőséges a raktárkészlet: egy vagy többdarabos szettből is lehet vásárolni.

A vásárlói vélemények nagyon magasra értékelik a autofelszerelesek.hu webáruházat. A magas minősítés alapján és a kínálat valamint az árazás miatt is szívesen vásárolnék itt.

A vásárolt terméket személyesen ingyen át lehet venni a Váci úti üzletben. Természetesen futárszolgálattal kiszállítás is igénybe vehető. Egy bizonyos összeg felett ingyenes a szállítás, de általában nézve is a futárszolgálat költsége határozottan kedvező.

Sajnos kerékpár tároló beszerzését a társasházunk részére nem sikerült teljesíteni a mai napon, de a jó hír, hogy a saját kis családunk gazdagodott egy kerékpár tartóval. A cicák társaságában még néhány alkalommal meg fogunk fordulni a kerékpár tárolóban, míg a vállalt beruházást teljesíteni tudom.