Kellett egy kis vízszerelés az új állatos oktatóközpontunkban

Szeretem az állatokat, sőt imádom őket. Ha egy új városban járok, az első dolgom, hogy meglátogatom az állatkertet, vagy a vadasparkot a környéken. A barátnőmmel is egy ilyen állatkertes kiruccanás során ismerkedtem meg. Egyszerre tettük a kezünk az utolsó megmaradt tasakra, ami az állatoknak adható csemegét tartalmazta. Onnantol kezdve minden állatkertes programot közösen csináltunk, és kitaláltuk, hogy nyitunk egy kis iskolaszerű intézményt, ahol az érdeklődő gyerekek játékosan tanulhatnak az állatvilágról.

A spórolt pénzünkből vettünk egy lakást, ami alkalmasnak bizonyult az új oktatóközpontunk megnyitásához. Elkezdtük berendezni állatos képekkel, oktató ábrákkal, babzsákokkal, meg mindennel, ami ahhoz kell, hogy egyszerre tanulságos és szórakoztató is legyen az oktatás. 

A nagy fürdőszobát szétválasztottuk külön férfi, és női mosdóra.Mikor már minden jónak és szépnek tűnt, eltört az egyik régi vízcső. Szerencsére már jól ismertem az “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” szlogent, ezért egyből hívtam a vizszereles.net szakembereit. 

Ez egy olyan cég, amely több, mint 30 éve jelen van a vízszerelő szakmában. Nincs olyan meghibásodás, amivel ne találkoztak volna pályafutásuk során. Sürgős esetben akár 1 órán belül a helyszínre érnek, és a tökéletes precízitással elvégzett munkájukra garanciát vállalnak. Az általuk adott számlát a biztosítótársaságok is elfogadják, ezért nem kell attól tartani, hogy a költséges javítást saját zsebből kényszerülünk finanszírozni. 

Elég ránézni a weboldalukra, mely sugározza az igényes, profi szemléletmódot. A főoldalon azonnal elénk tárul nagy piros kiemeléssel az éjjel-nappal hívható telefonszám. Még arra is gondoltak, hogy a modern világ működésének megfelelően ne kelljen feleslegesen tárcsázni, elég rányomni a számra, és a hívás automatikusan indul. Emellett találunk az oldalon a szolgáltatásokat bemutató leírásokat, megnézhetjük milyen településekre mennek ki, írhatunk nekik emailt és hasznos tanácsokat is találunk a vízszerelés témájával kapcsolatban. 

A segítségkérés menete is szépen le van írva. Az ügyfél hívásával indul minden. A hívást fogadó szakember célzott kérdéseket tesz fel, melyek segítségével fel tud készülni a problémára. Ezután nincs más hátra, mint megvárni a kiérkező mestereket, akik kifogásolhatatlan munkával megjavítanak bármit. 

Szolgáltatásaik közé tartozik a vízszerelés, mely során vezetékeket, kádakat, WC-ket, csaptelepeket, mosdókat,bojlereket és hasonló, a vízellátással kapcsolatos eszközöket szervizelnek. Csatornázást is vállalnak. Ez csatornaépítést, és a szennyvízelvezető hálózat javítását is jelenti egyaránt. Csőtörés témájában is otthon vannak. Képesek nyomóvezetékeket, szennyvíz elvezető csöveket és a fűtésrendszer működését segítő csöveket is javítani. A duguláselhárítást ipari eszközökkel végzik. Olyan modern technikákkal is dolgoznak, mint a csatornakamerázás, mely segítségével precízen meg tudják állapítani a kérdéses cső állapotát. Akkor sem hagyják cserben az ügyfeleket, ha fűtésszerelésről van szó. Hatalmas tapasztalatukkal, és kiemelkedő eszközkészletükkel ez a probléma sem jelent gondot nekik. 

Ha Pest megyében, vagy Budapesten élsz, és baj van a vízzel, vagy fűtéssel, akkor mindig jusson eszedbe az  “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” szlogen, mert ezek a szakemberek tényleg értik a dolgukat.