A készségfejlesztés fontos a gyermekeknél

készségfejlesztés

Van egy nagyon aranyos kisbabánk, Klári. Még csak nem régiben született. Persze mindenki örült a családban, hiszen ideje volt már, hogy megszülessen. Viszont, azt sokan ellenezték, hogy Szofi cica is velünk volt a terhességem alatt. Természetesen csináltattam tesztet, és kiderült, hogy én már réges régen átestem azon a betegségen. Szofi cica nagyon sokat segített nekem a terhességem alatt, sokat dorombolt, megnyugtatott, úgy, ahogy senki más nem tudott. Szofi cica meglepően kedvesen fogadta Klárit, pedig általában fenntartásai szoktak lenni az új jövevénnyel szemben. De Klárit első perctől elfogadta és szereti. Csak úgy, mint ahogy Klári is őt. Klári már kezd abba a fázisba lépni, amikor már nagyon elkezd tanulni. Amikor a leggyorsabbak!

Ezért is döntöttünk úgy, hogy segítünk neki a készségfejlesztésben. Az interneten, az ajandek.varazslo.hu/blog oldalon találtunk is egy hosszú cikket, amelyben leírnak sok-sok mindent a bébitaxikról. Ugyanis rengeteg szempont és típus van, amelyeket érdemes sorra venni. A jó bébitaxin van csúszás gátló, és olyan szerkezet, amely tartja a baba hátát. Manapság már elég színes választékon lehet kapni. Van Mickie egeres, Frozenes, Verdás, és megannyi mesehős közül lehet választani.

Én hamar meg is találtam a számunkra legmegfelelőbb bébitaxit a kiemelt játékok közül. A Smoby Maestro Balade bébitaxit választottam, mert egyedi kialakítással és színvilággal rendelkezik, és Franciaországból hozzák.

A Smoby Maestro Balade bébitaxi a gyerek fejlődését követve könnyen átalakítható lábbal hajthatós motorrá. A bébitaxi legelőször tolókaros járműként funkcionál, azután járásfejlesztőként, utána pedig lábbal hajtós bébitaxiként. A bébitaxi kényelmes háttámlával, lábtartóval és tolókarral is rendelkezik. A kiesésgátló bukókeret és a biztonsági öv megfelelő védelmet és biztonságérzetet ad. A bébitaxi ülése alatt található egy felnyitható játék tároló. A kormányonpedig van egy elektromos duda, plusz a járgány elején lévő kacsintó szemek még vagányabbá teszik a járgányt.