Őszi kikapcsolódás külön programokkal

A gyerekek imádják az állatokat, ezért amerre járunk, ott igyekszünk minden esetben meglátogatni a közelbe eső állatkerteket, vadasparkokat. Fontosnak tartjuk a férjemmel, hogy a természet és az állaltok közelségére, és annak szeretettére tanítsuk a gyerekeket, nem csak azzal, hogy otthon is van kutyánk, és macskánk, hanem úgy is, hogy természetben járunk, és az állatkertek által megismertetjük a hazánkban nem őshonos állatfajokat is. Legutóbb amikor egy ilyen állatpark látogatásra mentünk, az az őszi kikapcsolódásunk előtt volt. Amikor a Baranya hotel harkány felé vettük az irányt, előtte megleptük a gyerekeket egy kis állatkerti sétával, majd után jöhetett a jól megérdemelt wellness hétvége a Baranya hotel harkányban.

Már jó előre lefoglaltuk ezt a hétvégét, mivel az interneten keresztül találtam meg a hotelt, ami egy szuper három csillagos, nagy wellness részleggel rendelkező hotel. Ennél több nem is kellett nekem, már akkor elképzeltem, hogy a gyerekek milyen jól fogják érezni magukat a medencében és ez így is lett. Ahogy megérkeztünk a szuperül felszerelt szobánkban, aminek olyan tiszta és jó illata volt, hogy öröm volt belépni. A lepakolást követően, a gyerekek bele is vetették magukat a medencébe, majd mi is csatlakoztunk hozzájuk a férjemmel. Ami nem maradhatott ki, hogy a hétvége alatt jó párszor ne forduljunk meg a hotel nyújtotta szauna világban, az infra és a gőzkabinokat kifejezetten kedveltük. És ami még pluszt adott a hotelhez és a választásunkban is főszerepet játszott, hogy ott fogunk megszállni az nem más volt, minthogy a hotel bejáratával szemben található egy gyógyfürdő. A hétvégén során ezt is kipróbáltuk, ezt ajánlották is megérkezésünkkor a recepción, ahol minden információt és segítséget megkaptunk a hotellel kapcsolatban. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak minden esetben a kiszolgáló személyzet minden egyes tagja.
A hotelt egy barátnőm ajánlotta, hotel harkány címen és át is küldte rögvest a linkjét a hotel honlapjának. Tudta barátnőm, hogy egy nagyon kényelmes és család centrikus hotelt keresek, mivel ők már több éve járnak ebbe a hotelbe nyugodt szívvel ajánlotta, nem is volt kétségem, hogy megnézem milyen remek ajánlatokkal készülnek a vendégeik számára. A barátnőmék még soha nem csalódtak a hotelben, ezért úgy gondoltam, hogy ha találok egy remek ajánlatot, vagy egy hétvégi csomagot, amely belefér a költségvetésünkbe, akkor szállást foglalok oda. Mivel nagyon kedvezőek voltak az árak, és a szobák küllemével is elégedett voltam, melyet a mellékelt fényképeken láttam, így leadtam a foglalásomat. A foglalásra, rögvest jött egy visszaigazoló e-mail, mellyel megerősítették, hogy a hotelhez érkezett a foglalási szándékom. Maga a hotel is csodás helyen fekszik, közelben sok látványosság, borkóstolási lehetőség, nem lehet akkor sem unatkozni, ha valaki nem csak a hotelben töltené az idejét, és minden wellness lehetőséget kipróbált már.
Arról nem is beszélve, amiről mi is megbizonyosodtunk, hogy félpanziós ellátásnál, remek svédasztalos fogásokat ehettünk. A családom összes tagja megtalálta a maga számára, és ízlésének megfelelő ételeket, melyekből bőségesen szedett is és jól is lakott minden esetben. Így teljes volt a kikapcsolódás, wellness után finom falatok, majd a kényelmes ágyban való hosszan tartó alvások teljesen feltöltöttek minket. A gyerekek is találtak maguknak minden elfoglaltságot, és medencében kifejezetten jól érezték magukat. Máskor is el fogunk látogatni ebbe a remek kis hotelbe, örülök annak, hogy barátnőm ezt a hotelt ajánlotta, mert mi sem csalódtunk benne.